Ciasto z makaronem Chili i serem Mini

Ciasto z makaronem Chili i serem Mini
Przepis Chili i ser mini ciasta makaronowe może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 1 godzina. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz grands! biszkopty z maślanki, hamburger cheeseburger makaron, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Placki śniadaniowe z Mini szynką i szpinakiem,

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 protokół, często mieszając, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać z chili w proszku. Wymieszać z gorącą wodą i mlekiem, wymieszać sos i niegotowany makaron (z pudełka do hamburgerów).
Składniki, których będziesz potrzebować
Hamburger HelperHamburger Helper
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Mix SosówMix Sosów
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 14 minut, mieszając od czasu do czasu.
3
Zdjąć z ognia; odkryć. Wymieszać w 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Oddzielić ciasto na 8 herbatników. Naciśnij lub zwiń każdy, aby utworzyć 5 1/2 cala rundy. Mocno naciśnij 1 ciastko w dolnej i górnej części każdej z 8 kubków jumbo Muffin, tworząc 1/4-calową obręcz. Napełnić miksturą makaronową, posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
5
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Fajne 1 minuta. Poluzuj krawędzie nożem; usuń z kubków na muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn