Ciasto Z Lodami Dyniowymi
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, lody waniliowe, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 43 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Lody Dyniowe Bez Ubijania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.In Robot kuchenny, przetwarzaj krakersy graham, aby uzyskać 1 1/2 szklanki.
Dodać cukier, sól i roztopione masło i pulsować do wymieszania. Naciśnij do dołu i do góry strony 9 calowe naczynie szklane ciasto. Ustawić na blasze i piec przez 7 minut.
Let cool completely.To wykonaj nadzienie, pozwól lodom zmiękczyć w temperaturze pokojowej. Podczas gdy to zmiękcza, połączyć dynię, brązowy cukier i przyprawy w małym rondlu.
Podgrzać na medium, aż mieszanina zrobi się bardzo gorąca (chodzi o to, aby nieco rozpuścić brązowy cukier).
Niech ostygnie do pokoju temperature.In w dużej misce wymieszać zmiękczone lody i mieszaninę dyni.
Przenieść do ostudzonej skorupy Grahama i włożyć do zamrażarki na 3 godziny lub do uzyskania stałej masy.
Rozłóż osłodzoną bitą śmietanę na wierzchu i wróć do zamrażarki na kolejną godzinę lub na tyle długo, aby zamrozić bitą śmietanę.Przed podaniem, pozostawić ciasto do siedzenia w temperaturze pokojowej na około 10 do 15 minut, aby zmiękczyć. Lubię ustawić go na talerzu nasączonym gorącą wodą, aby pomóc poluzować skórkę z naczynia ciasto. Gdy ciasto siedzi, skropić sosem karmelowym.