Ciasto Z Kwaśną Śmietaną Pekan
Need a deser wegetariański? Ciasto z kwaśną śmietaną może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 82 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mielone orzeszki pekan, śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto warstwowe z kwaśną śmietaną z orzechami kruchymi, Ciasto gruszkowe z kwaśną śmietaną z Pecan Streusel, oraz Quick Pecan Sour Cream Coffee Cake podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach, syropie i wanilii.
Połączyć mąkę, pekan i sody oczyszczonej; dodać do śmietany mieszaniny na przemian ze śmietaną.
Wlać 2 szklanki ciasta do 8-in. patelnia z rurką karbowaną pokryta sprayem do gotowania.
Połączyć składniki nadzienia; posypać ciasto. Top z pozostałym ciastem.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka drucianego, aby całkowicie ostygnąć.
Połączyć składniki glazury; skropić ciasto.