Ciasto Z Kruszonką Truskawkowo-Rabarbarową

Ciasto Z Kruszonką Truskawkowo-Rabarbarową
Ciasto truskawkowo-rabarbarowe Crumble jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 1489 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać brązowy cukier, unbaked piecrust, instant tapioca, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa, Kruszonka Truskawkowo-Rabarbarowa, oraz Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i wyłóż blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
1
Wymieszaj wszystkie składniki nadzienia w dużej misce i pozostaw na 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
W misce wymieszać mąkę, cukier i sól. Za pomocą palców wcierać masło, aż mieszanina utworzy grudki. Wymieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Łyżka nadzienia do skorupy ciasta i posypać równomiernie polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3
Umieścić ciasto na wyłożonej blachy do pieczenia i piec 15 minut. Obróć piekarnik do 177° i piec 1 godzinę dłużej, aż owoce będą bąbelkowe, a polewa będzie brązowa i chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Ostudzić na stojaku z drutu przez co najmniej 20 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn