Ciasto Z Kremem Z Białej Czekolady
Ciasto z kremem z białej czekolady wymaga około 40 minut od początku do końca. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1161 kalorii, 15g białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. 64 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pie shell, twarożek, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso, oraz Czekoladowy makaron z sosem czekoladowo-orzechowym, wiórkami z białej czekolady i świeżymi jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kuchenka mikrofalowa 5 kwadratów białej czekolady i 3 łyżki śmietany w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne Miski na wysokiej 1 1/2 do 2 minut lub aż czekolada jest prawie stopiony, mieszając w połowie czasu ogrzewania. Mieszaj, aż biała czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Ubić w zmiękczonym twarogu i cukrze cukierniczym. Delikatnie złóż bitą śmietanę, aż nie pozostaną smugi. Łyżka do skórki.
Roztopić pozostały kwadrat białej czekolady w kuchence mikrofalowej.
Mżawka roztopioną białą czekoladę na wierzchu ciasta. Schłodzić w lodówce przez noc.