Ciasto Z Kremem Truskawkowym

Ciasto Z Kremem Truskawkowym
Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 25 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć okruchy Grahama, cukier i masło; naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowy talerz pie. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
2
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Ubić serek w dużej misce z trzepaczką do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo ubij żelatynę aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
żelatynowa Mieszanka Deseroważelatynowa Mieszanka Deserowa
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Umieścić miskę w większej misce wypełnionej wodą z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Odstawić 5 do 8 min. lub aż żelatyna zgęstnieje, ubijając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Zarezerwować 4 duże truskawki do dekoracji; posiekać pozostałe jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
JagodyJagody
6
Dodaj 1-1 / 2 szklanki chłodnego ubijania do mieszaniny żelatyny; trzepaczka do wymieszania. Wymieszać posiekane truskawki. Przechowywać w lodówce 20 min. lub do momentu, aż będzie wystarczająco gęsta, aby kopiec; wlać do skorupy. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
żelatynażelatyna
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Rozłóż pozostały zimny bicz na wierzchu ciasta do 1 cala od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
8
Truskawki pokroić na pół; użyć do przybrania ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn