Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Mocha Cream Pie spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 358 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru cukierniczego, skrobi kukurydzianej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną.
Instrukcje
1
Make crust: Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Umieść ciasteczka i sól w robocie kuchennym i zmiksuj, aż ciastka zostaną zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Wlać roztopione masło i pulsować, aż okruchy są zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
4
Przenieś do 9-calowego naczynia ciasto i naciśnij okruchy równomiernie na dole iw górę boki do utworzenia skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
Piec około 15 minut, aż będzie jędrny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
6
Ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
7
Napełnij: w małej filiżance połącz wanilię i espresso w proszku, aż kawa się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
8
Wymieszać 1 szklankę pół na pół z obiema czekoladkami w rondlu i umieścić na kuchence na średnim ogniu. Gotować, ubijając często, aż czekoladki stopią się i mieszanina jest gorąca, o 5 minut (może wyglądać ziarniste). W dużej misce ubij razem cukier, skrobię kukurydzianą i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Pozostałą szklankę pół na pół wlać do mieszaniny cukru i ubijać, aż nie pozostaną żadne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
10
Ubić żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
11
Podczas ubijania mieszanki skrobi kukurydzianej stale, powoli wlać gorącą mieszaninę czekolady. Gdy obie mieszaniny są połączone, wlać z powrotem do rondla, umieścić na piecu na średnim ogniu i gotować, stale ubijając, aż zgęstnieje i zaczyna wrzeć, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
12
Do czystej średniej miski wlać gorący budyń, wymieszać z masłem i zarezerwowaną mieszanką waniliowo-kawową. Przykryć folią foliową, naciskając plastik bezpośrednio na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Niech budyń ostygnie w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę, a następnie wlać do skorupy ciasta, przykryć świeżym kawałkiem folii i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
14
Dodać polewę: pół godziny przed przygotowaniem do podania ciasta, wlać śmietanę i cukier cukierniczy do schłodzonej miski i ubić mikserem elektrycznym ze średnią prędkością do uzyskania jędrnych szczytów.