Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na deser, więc daj ciasto z kremem kokosowym wykonane z Half & Half a try . Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, cukier granulowany, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Halloween Express-Rum, Espresso, syrop klonowy i pół na pół, Halloween Expresso-Rum, Espresso, syrop klonowy i pół na pół, oraz Kokosowe I Kolendrowe Pół Pieczone Kurczaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkim rondlu połącz cukier i skrobię kukurydzianą.
Ubić żółtka. Włącz ciepło do średniego i stopniowo ubijaj w połowie I połowie . Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina zacznie się gotować, kontynuuj ubijanie po zagotowaniu przez kolejną minutę.
Zdjąć z ognia i ubić w maśle, soli, obu ekstraktów i kokosa. Włóż do miski, naciśnij kawałek natłuszczonego wosku lub pergaminu, aby zapobiec tworzeniu się skóry i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Gdy ostygnie, przenieść do skorupy pieczone ciasto i schłodzić.Śmietanę ubijać do uzyskania miękkich szczytów, następnie dodać cukier puder i ubić na sztywno. Beat in vanilla. Rura lub rozłożone na cieście.Jeśli masz jakieś dodatkowe kokosa, tosty na suchej patelni, ostudzić i posypać góry do dekoracji.