Ciasto Z Kremem Kokosowym

Ciasto Z Kremem Kokosowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z kremem kokosowym. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 514 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ciasteczka gingersnap, cukier, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Proces gingersnaps w robocie kuchennym, aż dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodaj do miski wraz z kokosem i roztopionym masłem; wrzucić do połączenia. Naciśnij mocno do dołu i do góry po bokach głębokiego naczynia 9-calowy patelni pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec 10 minut i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
5
Dodać pół na pół, żółtka, cukier, skrobia kukurydziana, i wanilia do rondla okrągłym dnie off ciepła i ubijać razem, aż mieszanina jest gładka i skrobia kukurydziana rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, ubijając stale, gdy zgęstnieje. Raz gęsty jak budyń, zdjąć z ognia i wymieszać w 2 łyżki masła i 1 szklanka kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Wlać zagęszczoną mieszaninę do schłodzonej skorupy ciasta i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
8
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki kokosa do blachy do pieczenia i tosty w piekarniku przez 5 minut. Wierzch ciasto z bitą śmietaną i tosty Kokosowe przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn