Ciasto Z Kremem Kokosowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z kremem kokosowym. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 514 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ciasteczka gingersnap, cukier, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Proces gingersnaps w robocie kuchennym, aż dobrze.
Dodaj do miski wraz z kokosem i roztopionym masłem; wrzucić do połączenia. Naciśnij mocno do dołu i do góry po bokach głębokiego naczynia 9-calowy patelni pie.
Piec 10 minut i ostudzić całkowicie.
Dodać pół na pół, żółtka, cukier, skrobia kukurydziana, i wanilia do rondla okrągłym dnie off ciepła i ubijać razem, aż mieszanina jest gładka i skrobia kukurydziana rozpuszcza.
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, ubijając stale, gdy zgęstnieje. Raz gęsty jak budyń, zdjąć z ognia i wymieszać w 2 łyżki masła i 1 szklanka kokosa.
Wlać zagęszczoną mieszaninę do schłodzonej skorupy ciasta i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do zestawu.
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki kokosa do blachy do pieczenia i tosty w piekarniku przez 5 minut. Wierzch ciasto z bitą śmietaną i tosty Kokosowe przed podaniem.