Ciasto z kremem jajecznym II

Ciasto z kremem jajecznym II
Egg Custard Pie II może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 23 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka cukru, mleka, ekstraktu z wanilany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 powie, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Meksykańska Zapiekanka Jajeczna podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać jajka, mleko, wanilię, cukier i sól i wlać do skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
2
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 12-13 minut, następnie zmniejszyć temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C) i piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn