Ciasto Z Kremem Czekoladowym

Ciasto Z Kremem Czekoladowym
Ciasto z kremem czekoladowym może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 445 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 326 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, skrobię kukurydzianą, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zwilż powierzchnię obramowanej blachy do pieczenia i ułóż dno i boki folią. Trzymaj rolkę folii pod ręką i odstaw na bok. Roztopić czekoladę w podwójnym kotle lub w kuchence mikrofalowej przez kuchenkę mikrofalową w 15 sekundowych krokach w bezpiecznej kuchence mikrofalowej misce, aż stopi się i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W średniej wielkości misce, połączyć skrobię, sól, i pół cukru i ubijać razem, aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkrobiaSkrobia
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać żółtka i ubijać przez 2 minuty bez zatrzymywania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Mieszanina powinna być jasnożółta z grubymi wstążkami. Odstawić. W średnim rondlu połącz drugą połowę cukru i mleka i wymieszaj, aby połączyć. Ustawić na średnim ogniu i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Zdjąć z ognia.
6
Stale ubijając, powoli dodawać gorące mleko do mieszaniny żółtka kilka łyżek na raz. Po dodaniu połowy mieszanki mlecznej, wlej mieszaninę jajek z powrotem do garnka z pozostałym mlekiem i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Powrót patelni na małym ogniu i nadal ubijać, gdy mieszanina zgęstnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Ubij przez grudki, aż krem ciasto stanie się gładkie. Kiedy zaczyna bąbelkować, trzepać przez dwie dodatkowe minuty, a następnie wyjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Ubić ekstrakt z wanilii. Dużą gumową szpatułką mieszaj ciepłą, roztopioną czekoladę, aż do całkowitego wymieszania. Zeskrobać budyń na przygotowany arkusz i docisnąć kolejną warstwę plastiku na powierzchnię. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Przenieść do lodówki, aby schłodzić przez co najmniej dwie godziny.
11
Wyreguluj stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 218°. gdy piekarnik jest gotowy, ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią lub pergaminem i napełnij ciężarami (do tego ponownie używam suszonej fasoli) i piecz na najniższym stojaku piekarnika przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
12
Usuń wagi i liniowej, włączyć ciasto, i piec, aż dno skorupy jest złoty brąz, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Umieść schłodzony budyń czekoladowy w misce, będzie bardzo sztywny i gumowaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubić budyń, aż będzie gładki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać 1/4 bitej śmietany, mieszając, aby rozjaśnić i włączyć całkowicie do budyniu. Złóż w pozostałej części kremu, rezerwując około 2 uncji, które będą używane do rurociągów na górze. Rozjaśniony budyń zeskrobać do schłodzonej skorupki ciasta. Pozostałą śmietanę wyłożyć na wierzch ciasta i za pomocą mikropłytki lub obieraczki ogolić czekoladę na wierzch. Schłodzić do 1 godziny przed jedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn