Ciasto Z Kremem Cytrynowym

Ciasto Z Kremem Cytrynowym
Ciasto z kremem cytrynowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 64 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka blanszowanych migdałów, żelatyny, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.

Instrukcje

1
Aby skorupa: w patelni 10 cali na średnim ogniu, stopić masło lub margarynę. Wymieszać w deser bar crust mix i migdały. Gotuj 4 minuty, stale mieszając, aż mieszanina zacznie brązowieć i kruszyć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
2
Rezerwa 2 łyżki mieszanki skorupy do polewy. Użyj tylnej części widelca, aby nacisnąć pozostałą mieszaninę skorupy do niezgrubionej 9-calowej płyty Deep dish pie. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1
Wlać zimną wodę do 2-litrowego rondla bez aluminium.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Posypać żelatynę wodą i pozostawić do zmiękczenia 5 minut. Używając drewnianej łyżki, wymieszać deser bar napełniania wymieszać w żelatynę, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Gotować i mieszać przez 1 minutę, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3
Żółtka umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Ubić 1/4 szklanki gorącej mieszanki cytryny na żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Miksturę żółtka ubić z powrotem do pozostałej części nadzienia cytrynowego. Powrót mieszaniny do ciepła. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Zdjąć z ognia. Przykryć i przechowywać w lodówce.
7
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy i 1/4 szklanki nadzienia cytrynowego (może być lekko ciepły), ubijając do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo ubijaj pozostałą mieszankę wypełniającą, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeży Koperek Lub Estragon OpcjonalnieŚwieży Koperek Lub Estragon Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
8
W razie potrzeby wymieszać w barwniku spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
9
Wlać nadzienie do skorupy. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
10
Posypać reserved mieszankę migdałów na górze tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn