Ciasto Z Kremem Cytrynowym

Ciasto Z Kremem Cytrynowym
Ciasto z kremem cytrynowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 64 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka blanszowanych migdałów, żelatyny, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.

Instrukcje

1
Aby skorupa: w patelni 10 cali na średnim ogniu, stopić masło lub margarynę. Wymieszać w deser bar crust mix i migdały. Gotuj 4 minuty, stale mieszając, aż mieszanina zacznie brązowieć i kruszyć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Rezerwa 2 łyżki mieszanki skorupy do polewy. Użyj tylnej części widelca, aby nacisnąć pozostałą mieszaninę skorupy do niezgrubionej 9-calowej płyty Deep dish pie. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1
Wlać zimną wodę do 2-litrowego rondla bez aluminium.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Posypać żelatynę wodą i pozostawić do zmiękczenia 5 minut. Używając drewnianej łyżki, wymieszać deser bar napełniania wymieszać w żelatynę, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Gotować i mieszać przez 1 minutę, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3
Żółtka umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ubić 1/4 szklanki gorącej mieszanki cytryny na żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Miksturę żółtka ubić z powrotem do pozostałej części nadzienia cytrynowego. Powrót mieszaniny do ciepła. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Zdjąć z ognia. Przykryć i przechowywać w lodówce.
7
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy i 1/4 szklanki nadzienia cytrynowego (może być lekko ciepły), ubijając do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo ubijaj pozostałą mieszankę wypełniającą, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
8
W razie potrzeby wymieszać w barwniku spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
9
Wlać nadzienie do skorupy. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
10
Posypać reserved mieszankę migdałów na górze tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn