Ciasto z jabłkami z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ciasto z jabłkami z indyka z Cheddar Biscuit Crust. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Ten przepis służy 6. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieczone mięso z indyka, sól koszerna, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Garnek z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową, Ciasto z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę, marchew, seler, pasternak, jabłka i tymianek ugotować na maśle doprawić solą i pieprzem w 12-calowym płytkim garnku, przykrytym, na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa będą prawie miękkie, 10 do 12 minut.
Posypać ¼ szklanki mąki i gotować, stale mieszając, 2 minuty. Wymieszać w magazynie, zeskrobując wszelkie brązowe kawałki podczas nalewania wywaru. Doprowadzić garnek do wrzenia, mieszając, następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół. Wymieszać z indykiem, dodać sól i pieprz do smaku. Ta część może być wykonana z jednodniowym wyprzedzeniem. Doprowadzić mieszaninę z powrotem na wolnym ogniu, gdy jest gotowa do kontynuowania. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F ze stojakiem w środku piekarnika. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i pieprz przesiać do średniej miski.
Dodać ser i wrzucić do herbu. Zmiksować na maśle i skrócić blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodajemy maślankę i mieszamy, aż powstanie szorstkie ciasto. Upuść ciasto biszkoptowe na nadzienie68 dużych kopców, pozostawiając przestrzenie między herbatnikami, aby mogły wzrosnąć.
Piec, aż ciastka są dmuchane i złocisty brązowy i napełnianie jest bulgotanie, 35 do 40 protokół.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.