Ciasto Z Jabłkami Do Góry Nogami

Ciasto Z Jabłkami Do Góry Nogami
Upside-Down Apple Skillet Pie to deser, który serwuje 8. Za 83 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka Skórki ciasta, brązowego cukru, jabłek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Szarlotka do góry nogami z kupionym w sklepie ciastem, Szarlotka Do Góry Nogami, oraz Szarlotka Do Góry Nogami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce wymieszaj masło, brązowy cukier, cynamon, nadzienie z szarlotki i pokrojone jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Samorosnąca, Nie PrzesianaMąka Samorosnąca, Nie Przesiana
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Podgrzej 10-calową żeliwną patelnię lub patelnię odporną na piekarnik na średnim ogniu i dodaj nadzienie do ciasta. Gdy mieszanina zacznie bulgotać, rozwiń skórkę ciasta na patelni. Drewnianą łyżką wepchnij brzegi skórki do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wytnij szczelinę parową w skorupie i posmaruj koncentratem soku jabłkowego i posyp cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Piecz przez 30 do 35 minut lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wyjmij z piekarnika i ostudź 1 godzinę przed pokrojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Winnice późne zbiory Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Winnice Późne Zbiory Riesling
Winnice Późne Zbiory Riesling
Jasnożółty nos otwiera się aromatami świeżego ananasa, soczystej nektaryny i nut cytrusowych. Wino w pełni pokrywa podniebienie, wyrażając żywe smaki kwiatu pomarańczy, cierpkiego jabłka granny smith i plastra miodu. Długie wykończenie zapewnia idealną równowagę słodyczy i przepysznej kwasowości, zapraszając kolejny łyk.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn