Ciasto z indykiem i farszem

Ciasto z indykiem i farszem
Ciasto z indykiem i nadzieniem zajmuje około 55 minut od początku do końca. Ten przepis pozwala na przygotowanie 6 porcji, każda o wartości 522 kalorii , 24 g białka i 27 g tłuszczu . Za 2,66 USD za porcję przepis ten pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup masło, groszek, tymianek i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Święto Dziękczynienia . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 56% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to Grillowana pierś z indyka z nadzieniem z żurawiny i jabłka Cremini , Kukurydzany chleb maślankowy i nadzienie z szałwii i Łatwe kotlety wieprzowe z nadzieniem .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj jajko, bulion i masło. Wymieszaj z farszem. Przyklej do dna i boków natłuszczonej formy do ciasta o średnicy 9 cali; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
5 Filiżanek Doprawionych Kostek Farszu5 Filiżanek Doprawionych Kostek Farszu
1 Słoik (12 Uncji) Sosu Z Indyka1 Słoik (12 Uncji) Sosu Z Indyka
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Aby przygotować farsz, podsmaż pieczarki i cebulę na maśle w dużej patelni, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Posyp mąką, aż dobrze się połączy. Wymieszaj z indykiem, groszkiem, pietruszką, sosem Worcestershire i tymiankiem. Wymieszaj z sosem. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Nałożyć na spód ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Piec w temperaturze 375° przez 20 minut. Ułożyć paski sera w kratkę na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Piecz jeszcze przez 5–10 minut lub do momentu roztopienia się sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn