Ciasto z indykiem i farszem

Ciasto z indykiem i farszem
Ciasto z indykiem i nadzieniem zajmuje około 55 minut od początku do końca. Ten przepis pozwala na przygotowanie 6 porcji, każda o wartości 522 kalorii , 24 g białka i 27 g tłuszczu . Za 2,66 USD za porcję przepis ten pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup masło, groszek, tymianek i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Święto Dziękczynienia . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 56% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to Grillowana pierś z indyka z nadzieniem z żurawiny i jabłka Cremini , Kukurydzany chleb maślankowy i nadzienie z szałwii i Łatwe kotlety wieprzowe z nadzieniem .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj jajko, bulion i masło. Wymieszaj z farszem. Przyklej do dna i boków natłuszczonej formy do ciasta o średnicy 9 cali; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
5 Filiżanek Doprawionych Kostek Farszu5 Filiżanek Doprawionych Kostek Farszu
1 Słoik (12 Uncji) Sosu Z Indyka1 Słoik (12 Uncji) Sosu Z Indyka
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Aby przygotować farsz, podsmaż pieczarki i cebulę na maśle w dużej patelni, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Posyp mąką, aż dobrze się połączy. Wymieszaj z indykiem, groszkiem, pietruszką, sosem Worcestershire i tymiankiem. Wymieszaj z sosem. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Nałożyć na spód ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Piec w temperaturze 375° przez 20 minut. Ułożyć paski sera w kratkę na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Piecz jeszcze przez 5–10 minut lub do momentu roztopienia się sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn