Ciasto Z Indykiem

Ciasto Z Indykiem
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 388 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pietruszkę plus dodatkowe liście pietruszki, marchew, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 1 łyżkę niesolonego masła with1 łyżka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w heavylarge patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i smażyć na złoty kolor, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać pokrojone w plasterki pieczarki, posypać solą i pieprzem. Sauté untilbrowned i przetargu, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
4
Dodaćtłuszczone marchewki; przykryć i gotować, aż carrotsczęsto lekko, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
5
Dodaćpojadać warzywa, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
6
Dodać pokrojoną w kostkę, sos i posiekany świeży tymianek.Doprowadzić mieszaninę napełniania do wrzenia; zmniejszyć heatto niskie i gotować na wolnym ogniu zagęścić w razie potrzeby.Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
świeży Tymianekświeży Tymianek
SOSSOS
7
Wymieszać groszek i posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
GrochGroch
8
Wlać nadzieniew do szklanego naczynia o średnicy 9 cali i schłodzić do ostygnięcia, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
9
Lekko szczotkować krawędź (zarówno górną, jak i dolną) wypełnionego naczynia z ciasta z polewą jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
10
Umieść skorupę na szczycie nadzienia i złóż krawędź ciasta nad krawędzią naczynia. Szczypta doughrim do uszczelnienia skórki wokół. Dociskaj górną krawędź skorupy zębami widelca, aby uszczelnić estetycznie. Wyluzuj 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
11
Rozgrzej piekarnik do 204°. Lekko brushtop ciasto z glazury. Zrób trzy do czterech 1/4-calowych szczelin w środku ciasta, aby umożliwić ucieczkę steamto. Nacisnąć trochę świeżych liści pietruszki do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Piec ciasto, aż skorupa jest goldenand napełnianie jest bulgotanie, 30 do 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Podawać z sosem żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn