Ciasto z gruszkami i migdałami
Need a deser wegetariański? Ciasto gruszkowo-migdałowe może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 178 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ciasto crust, mleko, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta Gruszkowo-Migdałowa Z Przyprawionym Kremem, Chrupiąca gruszka i wiśnia z sosem migdałowym, oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować i upiec ciasto w 9-calowy talerz ciasto. Chłodna skorupa całkowicie na stojaku z drutu.
Pokrój gruszki na pół wzdłuż; pokrój każdą połowę na plastry o grubości 1/8 cala, zachowując plastry w kolejności, w jakiej są cięte. Ułóż plastry gruszki w przygotowanej skórce w 2 warstwach.
Połączyć 1/2 szklanki brązowego cukru, sól, i jajka w misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać mleko i ekstrakty; dobrze wymieszać.
Masę mleczną zalać gruszkami, posypać 2 łyżkami brązowego cukru i migdałami.
Umieść talerz ciasta na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 (nie wyjmować ciasta z piekarnika); piec dodatkowo 1 godzinę i 5 minut lub do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na stojaku z drutu.