Ciasto Z Dżemem
Jam Pie może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 494 kalorie, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pastę migdałową, żółtka jaj, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Dżem Wiśniowy, Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, oraz Dżem z bekonu i Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło i ostudzić.
Ubić żółtka i jajko na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż zgęstnieje.
Dodać cukier i pastę migdałową i dobrze ubić. (Wypełnienie będzie lekko grudkowate.)
Dodać schłodzone masło, ubijając aż do wymieszania.
Dopasuj piecrust do 9 " pieplate zgodnie ze wskazówkami opakowania; złóż krawędzie pod i zaciśnij.
Dobrze wymieszać dżem i rozprowadzić na dnie ciasta. Nadzienie wymieszać i zalać dżemem.
Piec w temperaturze 325 przez 45 minut lub do momentu, gdy zestaw i złota skórka uformuje się na górze, ekranując krawędzie folią aluminiową po 30 minutach, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Podawać w temperaturze pokojowej. W razie potrzeby przed podaniem posmarować cukrem pudrem. Przechowywać w lodówce.