Ciasto z cukinią II

Ciasto z cukinią II
Ciasto z cukinią II to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 185 fanów. Jeśli masz zmielony cynamon, sól, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Świeże Ciasto Z Jeżynami.

Instrukcje

1
Ugotować cukinię do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
2
Odcedzić i odstawić w zimnej wodzie na około 5 minut, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dodaj cukier, mąkę, cynamon, śmietanę z kamienia nazębnego, sok z cytryny, sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
4
Dobrze wymieszać. Umieścić w cieście ciasto. Kropka z masłem. Nałóż wierzchnią skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
MasłoMasło
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 40 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn