Ciasto Z Cukinią I
Ciasto z cukinią i jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 856 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej roślinny, ekstrakt waniliowy, jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto Z Cukinią, Ciasto Z Cukinią, oraz Ciasto Z Cukinią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko posmarować i mąki trzy 9-calowe okrągłe patelnie ciasto.
W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon, cukier biały i sól.
W innej misce ubić jajka, olej roślinny i 1 łyżeczkę wanilii.
Wlać do mieszaniny jaj do mieszaniny mąki i dobrze wymieszać. Wymieszać rozdrobnioną cukinię.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż tester włożony do każdej warstwy wyjdzie czysty, około 25 minut. Pozostawić ciasta do ostygnięcia w patelniach przez 10 minut, a następnie odwrócić na stojaku z drutu i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Aby lukier: ubić serek śmietankowy i masło, aż będzie gładki.
Dodać cukier cukierniczy, trochę na raz, i ubić, aż będzie gładka. Wymieszać 2 łyżeczki wanilii.
Rozłóż między warstwami ciasta i ułóż w stos, aby uzyskać ciasto 3-warstwowe.