Ciasto z ciasteczkami OREO w czekoladzie

Ciasto z ciasteczkami OREO w czekoladzie
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Chocolate-Covered OREO Cookie Cake. Ten przepis jest dla 16 osób. Jedna porcja zawiera 318 kalorii , 4 g białka i 18 g tłuszczu . Za 63 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga półsłodkiej czekolady Baker's®, masła, serka śmietankowego Philadelphia® i cukru. Niewiele osób wykonało ten przepis, ale jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 50 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje raczej kiepską ocenę Spoonacular wynoszącą 27% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Brown Sugar Sponge Cookie with Chocolate Covered Caramels , Ultimate "Surprise" Oreo N' Chocolate Chip Cookie Fudge Brownie Cups i OREO Cookie Balls – Snowman .

Instrukcje

1
NAGRZEJ piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka OREO® Grubo PokruszoneCiasteczka OREO® Grubo Pokruszone
2
PRZYGOTUJ ciasto i piecz w 2 (9-calowych) okrągłych foremkach zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ostudź ciasta w foremkach przez 10 min. Odwróć na kratkę; ostrożnie wyjmij foremki. Całkowicie ostudź ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady BAKER'S®1 Opakowanie (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady BAKER'S®
3
MIKROFALÓWKA czekolada i masło w małej misce mikrofalowej na WYSOKIEJ mocy 2 min. lub do momentu roztopienia się masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Ostudź 5 min. W międzyczasie ubij serek śmietankowy i cukier w dużej misce mikserem, aż się połączą. Delikatnie wmieszaj COOL WHIP i pokruszone ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie BAKER'S® Półsłodka CzekoladaOpakowanie BAKER'S® Półsłodka Czekolada
2 Szklanki Rozmrożonej Bitej śmietany COOL WHIP®2 Szklanki Rozmrożonej Bitej śmietany COOL WHIP®
COOL WHIP® Ubijana Polewa, RozmrożonaCOOL WHIP® Ubijana Polewa, Rozmrożona
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
POŁOŻ 1 warstwę ciasta na talerzu, posmaruj mieszanką serka śmietankowego. Przykryj pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Posmaruj wierzch polewą czekoladową; odstaw na 10 min. lub do momentu stężenia. Przechowuj w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn