Ciasto z ciasteczkami OREO w czekoladzie

Ciasto z ciasteczkami OREO w czekoladzie
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Chocolate-Covered OREO Cookie Cake. Ten przepis jest dla 16 osób. Jedna porcja zawiera 318 kalorii , 4 g białka i 18 g tłuszczu . Za 63 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga półsłodkiej czekolady Baker's®, masła, serka śmietankowego Philadelphia® i cukru. Niewiele osób wykonało ten przepis, ale jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 50 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje raczej kiepską ocenę Spoonacular wynoszącą 27% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Brown Sugar Sponge Cookie with Chocolate Covered Caramels , Ultimate "Surprise" Oreo N' Chocolate Chip Cookie Fudge Brownie Cups i OREO Cookie Balls – Snowman .

Instrukcje

1
NAGRZEJ piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka OREO® Grubo PokruszoneCiasteczka OREO® Grubo Pokruszone
2
PRZYGOTUJ ciasto i piecz w 2 (9-calowych) okrągłych foremkach zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ostudź ciasta w foremkach przez 10 min. Odwróć na kratkę; ostrożnie wyjmij foremki. Całkowicie ostudź ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady BAKER'S®1 Opakowanie (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady BAKER'S®
3
MIKROFALÓWKA czekolada i masło w małej misce mikrofalowej na WYSOKIEJ mocy 2 min. lub do momentu roztopienia się masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Ostudź 5 min. W międzyczasie ubij serek śmietankowy i cukier w dużej misce mikserem, aż się połączą. Delikatnie wmieszaj COOL WHIP i pokruszone ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie BAKER'S® Półsłodka CzekoladaOpakowanie BAKER'S® Półsłodka Czekolada
2 Szklanki Rozmrożonej Bitej śmietany COOL WHIP®2 Szklanki Rozmrożonej Bitej śmietany COOL WHIP®
COOL WHIP® Ubijana Polewa, RozmrożonaCOOL WHIP® Ubijana Polewa, Rozmrożona
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
POŁOŻ 1 warstwę ciasta na talerzu, posmaruj mieszanką serka śmietankowego. Przykryj pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Posmaruj wierzch polewą czekoladową; odstaw na 10 min. lub do momentu stężenia. Przechowuj w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn