Ciasto Z Budyniem Z Cukinii
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 189 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sos worcestershire, parmezan, cukinia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Krem dyniowy bez pieczenia, Czekoladowe ciasto z cukinią z sosem budyniowym, oraz Zapiekanka Z Jajek Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużym rondlu z ciasną pokrywką połącz roztopione masło i cukinię. Przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 do 7 protokół.
Wyjąć z ognia, odstawić na bok i pozostawić cukinię do ostygnięcia przed dodaniem jaj, aby uniknąć ich jajecznicy. Jajka ubić z mlekiem; dodać bułkę tartą, cebulę, sos Worcestershire, sos pieprzowy, sól, pieprz i 2 łyżki parmezanu.
Połącz mieszaninę z cukinią, mieszając aż do wymieszania. Zamień w maślaną zapiekankę 1 1/2 quart.
Wierzch posypać pozostałym parmezanem.
Piec bez przykrycia przez 35-40 minut. Jeśli naczynie zostało schłodzone, odczekaj około 10 minut dłużej czasu pieczenia.