Ciasto Wiśniowo-Jagodowe
Need a deser wegański? Ciasto wiśniowo-jagodowe może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 1701 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.57 za porcję. Mieszanka pie shell, sól, sok z cytryny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Tom ' s Cheery Cherry Cherry berry Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W średnim rondlu połącz 3/4 szklanki cukru, tapioki, skrobi kukurydzianej i soli.
Dobrze wymieszać, a następnie wymieszać z zastrzeżonymi płynami wiśniowymi i truskawkowymi. Stale mieszając, gotować mieszaninę na średnim ogniu 5 do 10 minut lub aż zacznie gęstnieć.
Łyżka nadzienia owocowego do patelni wyłożonej ciastem. Wierzch z drugim ciastem. Uszczelnij krawędzie i flet, a następnie wykonaj otwory parowe w górnej skorupie.
Posypać 2 łyżeczkami cukru. Krawędzie ciasta przykryć folią aluminiową, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć folię w ciągu ostatnich 15 minut pieczenia, aby krawędzie ciasta stały się brązowe.