Ciasto Wiśniowe Mielone I

Ciasto Wiśniowe Mielone I
Mielone ciasto wiśniowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz cukier, tapioka, zmielone wiśnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz 10 Minut Mielonego Ciasta Wiśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Delikatnie wymieszać zmielone wiśnie, cukier, tapiokę, mąkę i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PhysalisPhysalis
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
TapiokaTapioka
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2
Odstawić na 15 minut.
3
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Linia 9 calowy patelnia ciasto z połową ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Na patelnię wyłożoną ciastem wlać masę owocową, a na wierzch posmarować masłem. Przykryć wierzchnią skórką lub kratą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez kolejne 40 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn