Ciasto Wiśniowe Mielone I

Ciasto Wiśniowe Mielone I
Mielone ciasto wiśniowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz cukier, tapioka, zmielone wiśnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz 10 Minut Mielonego Ciasta Wiśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Delikatnie wymieszać zmielone wiśnie, cukier, tapiokę, mąkę i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PhysalisPhysalis
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
TapiokaTapioka
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2
Odstawić na 15 minut.
3
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Linia 9 calowy patelnia ciasto z połową ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Na patelnię wyłożoną ciastem wlać masę owocową, a na wierzch posmarować masłem. Przykryć wierzchnią skórką lub kratą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez kolejne 40 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn