Ciasto Wiśniowe 1-2-3
Ten przepis służy 20 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka półsłodkiej czekolady piekarskiej, nadzienie cherry pie, Funt ciasto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cherry Pie Poke Cake, Ciasto Wiśniowe Poke, oraz Cherry Limeade Poke Cake.
Instrukcje
Zdjąć pokrywę foliową z opakowania ciasta. (Nie wyjmować ciasta z patelni.) Przekłuć ciasto szaszłykiem w odstępach 1/2 cala, szturchając szaszłyk przez ciasto na dno patelni.
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w małej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie; zalać ciasto. Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Tymczasem zrób loki z półsłodkiej czekolady. (Patrz wskazówka.)
Pokrój ciasto poziomo na pół.
Rozłóż dolną połowę ciasta 1/3 szklanki zimnego bicza; przykryj 1 szklanką ciasta i górną warstwą ciasta. Wierzch i boki ciasta z pozostałym chłodnym batem.
Dekoruj pozostałym nadzieniem z ciasta i czekoladowymi lokami.