Ciasto Wiśniowo-Jagodowe

Ciasto Wiśniowo-Jagodowe
Cherry - berry Pie może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,31 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, wiśnie, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Tom ' s Cheery Cherry Cherry berry Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym, pulse mąki i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj schłodzone masło i pulsuj, aż będzie wielkości małego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Dodać zamrożone masło i pulsować, aż będzie wielkości małego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Skropić mieszaninę octu na mieszaninie mąki. Pulsuj, aż ciasto zacznie się łączyć. Wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i delikatnie wyrabiać, tworząc gładkie ciasto. Ciasto podzielić na pół i spłaszczyć na 2 dyski. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj jeden krążek ciasta na okrągłą 12-calową, grubą na 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Przełożyć na 10-calowy metalowy talerz i zamrozić na 20 minut.
7
Rozwałkuj pozostałe ciasto o grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Przełożyć na blachę do pieczenia i zamrozić na 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
W małej misce, ubić 1 szklankę cukru z tapioki i soli. W innej misce wrzucić wiśnie z malinami i jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
TapiokaTapioka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Posypać mieszaniną cukru i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
11
Mąkę wymieszać z pozostałą 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
12
Posypać skórką; wystukać nadmiar. Łyżka nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
13
Używając rowkowanego koła ciasta, pokrój pozostałe ciasto na paski o szerokości 3/4 cala. Ułóż paski w poprzek ciasta w kratowy wzór. Przyciąć zwisające paski do 1/2 cala i przycisnąć je do skorupy. Uszczypnij krawędź między palcami, aby ją ubić. Ciasto zamrozić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
14
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
15
Posmaruj krem na kratkę i obręcz i posyp cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
16
Piec w górnej trzeciej części piekarnika przez 1 godzinę lub do momentu, gdy skórka będzie bogato rumiana, a nadzienie zacznie bąbelkować. W razie potrzeby przykryj ciasto folią na ostatnie 10 minut pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
17
Ostudzić na stojaku, aż do ogrzania przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn