Ciasto Warstwowe Mocha
Mocha Layer Cake może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wodę, krem Knudsena i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Warstwowe Mocha, Ciasto Warstwowe Mocha, oraz Ciasto Warstwowe Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Beat cake mix, suchy budyń mix, jajka, śmietana, olej i 1/2 szklanki każdej aromatyzowanej kawy rozpuszczalnej i wody w dużej misce z mikserem na niskiej prędkości tylko do zwilżenia, zatrzymując się często zeskrobać dno i bok miski. Beat na średniej prędkości 2 minuty lub do dobrze wymieszane. Posiekać 4 czekoladowe kwadraty; wymieszać z cieście.
Wlać do 2 natłuszczonych i posypanych mąką okrągłych 9-calowych patelni.
Piec 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do ośrodków wychodzi czysty. Schłodzić w patelni 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Wymieszaj pozostałą 1/4 filiżanki aromatyzowanej kawy rozpuszczalnej w chłodnym Batie. Ułóż warstwy ciasta na talerzu, rozprowadzając chłodną mieszankę z batem między warstwami. Masło mikrofalowe, syrop kukurydziany i pozostałą czekoladę i wodę w średniej misce do mikrofali na wysokości 1-1 / 2 minut; mieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Rozłóż na wierzchu ciasta, pozwalając glazury kapać w dół strony.