Ciasto Warstwowe Mango
Ciasto z mango może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 401 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, olej roślinny, puszysty lukier betty i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Warstwowe Pomarańczowo-Mango-Triple Sec, Eggless Mango Tutti Frutti Cake - wegańskie ciasto pszeniczne Mango-Eggless Cake s, oraz Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Obficie spryskać DNA i boki dwóch okrągłych patelni do ciast o średnicy 9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na polu 9-calowych rund.
Na talerzu do serwowania umieścić 1 ciasto, zaokrągloną stroną w dół.
Rozłóż połową lukru; wierzch z połową mango i połową kokosa. Wierzch z drugim ciastem, zaokrąglony bok do góry.
Posmaruj pozostałym lukrem; top z pozostałymi mango i kokosem. Przechowywać luźno w lodówce.