Ciasto Warstwowe Krówki

Ciasto Warstwowe Krówki
Przepis na ciasto z krówkami można zrobić w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 27g tłuszczu i w sumie 731 kalorii. Ten wegetariański przepis lacto ovo serwuje 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 54 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, brązowy cukier, ekstrakt z wanillanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 45%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ciasto Warstwowe Krówki, Ciasto Warstwowe Krówki, oraz Najlepsze Ciasto Czekoladowe Krówki.

Instrukcje

1
Przesiej mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
W osobnej misce śmietanę 3/4 szklanki masła oraz białe i brązowe cukry ze średnią prędkością, aż będą jasne i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodawaj jajka pojedynczo, ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodaj 2 łyżeczki wanilii. Przy niskich obrotach zacznij od dodania odrobiny mąki do mieszanki masła. Naprzemiennie z maślanką, aż wszystkie się połączą. Zacznij i zakończ mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Wyłóż dna 2 9-calowych patelni woskowanym papierem; tłuszcz i mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Wlej ciasto.
7
Piec w piekarniku nagrzanym do 350 stopni F (175 stopni C) przez 25-30 minut. Test z wykałaczką. Schłodź na patelniach przez 10 minut, a następnie włącz Na stojaki, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Aby zrobić lukier: śmietana razem 3/4 szklanki masła i cukru cukierniczego. Powoli dodaj rozpuszczoną czekoladę i 2 łyżeczki wanilii. Ubijaj, aż będzie lekki i puszysty. Ciasto chłodzone mrozem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn