Ciasto Waniliowe Dla Niemowląt

Ciasto Waniliowe Dla Niemowląt
Jedna porcja zawiera 1001 kalorii, 11g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz tekturowe ciasto koło, mąka, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Krem z masła waniliowego, mus z białej czekolady waniliowej i Syrop waniliowy na tort weselny, Tort waniliowy z nadzieniem malinowym i bitą lukier z fasoli waniliowej {tort urodzinowy ośmiornicy}, oraz Zdrowe bezglutenowe ciasto waniliowe z klasycznym lukrem waniliowym [1 wersja] dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuścić proszek bezowy w wodzie. Lekko posmarować wszystkie strony kwiatów, aby całkowicie pokryć; posypać cukrem. Pozostawić do wyschnięcia na woskowanej tacy wyłożonej papierem przez 4 godziny lub aż do twardego i suchego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Na ciasto: w dużej misce, śmietanę masło, skrócenie i cukier do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Podziel fasolę wanilii na pół wzdłuż. Ostrym nożem zeskrobać fasolę, aby usunąć nasiona; wymieszać nasiona w kremową mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; dodać do kremowanej mieszaniny na przemian z maślanką, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Piec w temperaturze 350 przez 22-26 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 15 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Do ciasta krem: w małym rondlu, połączyć cukier, skrobia kukurydziana i sól. Wymieszać z mlekiem do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Podziel fasolę wanilii i zeskrobuj nasiona; dodaj fasolę i nasiona do mieszanki mlecznej. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelki. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
9
Niewielką ilość gorącej mieszanki wymieszać z żółtkami jajek; całość wrzucić na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Przełożyć do małej miseczki; wyrzucić waniliową fasolkę. Wymieszać z masłem. Ostudzić przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Aby zamrozić i złożyć: na lukier, w małej misce, ubić Serek i masło, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Dodać cukier i wanilię; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
13
Ciasto pokroić na dwa 6-in. kwadraty, dwa 4-w. kwadraty i jeden 2-calowy kwadrat.
14
Miejsce 6-in. ciasto na talerzu ciasta; wierzch z 2/3 szklanki śmietany ciasto i pozostałe 6-w. tort.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
15
Wytnij okrąg tektury na 3-1 / 2-in. kwadrat; góra z jednym 4-w. tort.
16
Warstwę z pozostałym kremem z ciasta i 4-w. tort.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
17
Mróz wierzchołki i boki 6-in. ciasto warstwowe; włóż kołki 1 do 2 w. od siebie do środka ciasta, aby wspierać kolejne warstwy. Top z 4-w. ciasto warstwowe; góra i boki mrozu. Top z 2-w. ciasto; góra i boki mrozu. Udekoruj kandyzowanymi kwiatami zgodnie z życzeniem.

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło zmiękczonemasło zmiękczone11 łyżka suszonego oregano1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepakiet serek śmietankowy, zmiękczonypakiet serek śmietankowy, zmiękczony10krewetki i żyłkiKwiaty jadalneKwiaty jadalne2żółtka jaj, ubiteżółtka jaj, ubite5Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1kartonowe ciasto Koło (5 cali)kartonowe ciasto Koło (5 cali)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoproszek bezowyproszek bezowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefiliżanka półsłodkich kawałków czekolady lub rodzynekfiliżanka półsłodkich kawałków czekolady lub rodzynek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCukier DrobnyCukier Drobny4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej1pasteryzowane białka jaj (z kartonu), w temperaturze pokojowejpasteryzowane białka jaj (z kartonu), w temperaturze pokojowej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski11 łyżka suszonego oregano1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny4Kołki drewniane (2 cale x 1/4 cala)Kołki drewniane (2 cale x 1/4 cala)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn