Jedna porcja zawiera 1001 kalorii, 11g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz tekturowe ciasto koło, mąka, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Krem z masła waniliowego, mus z białej czekolady waniliowej i Syrop waniliowy na tort weselny, Tort waniliowy z nadzieniem malinowym i bitą lukier z fasoli waniliowej {tort urodzinowy ośmiornicy}, oraz Zdrowe bezglutenowe ciasto waniliowe z klasycznym lukrem waniliowym [1 wersja] dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce rozpuścić proszek bezowy w wodzie. Lekko posmarować wszystkie strony kwiatów, aby całkowicie pokryć; posypać cukrem. Pozostawić do wyschnięcia na woskowanej tacy wyłożonej papierem przez 4 godziny lub aż do twardego i suchego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Na ciasto: w dużej misce, śmietanę masło, skrócenie i cukier do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Podziel fasolę wanilii na pół wzdłuż. Ostrym nożem zeskrobać fasolę, aby usunąć nasiona; wymieszać nasiona w kremową mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; dodać do kremowanej mieszaniny na przemian z maślanką, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Piec w temperaturze 350 przez 22-26 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 15 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Do ciasta krem: w małym rondlu, połączyć cukier, skrobia kukurydziana i sól. Wymieszać z mlekiem do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Ciast
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Podziel fasolę wanilii i zeskrobuj nasiona; dodaj fasolę i nasiona do mieszanki mlecznej. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelki. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
9
Niewielką ilość gorącej mieszanki wymieszać z żółtkami jajek; całość wrzucić na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Przełożyć do małej miseczki; wyrzucić waniliową fasolkę. Wymieszać z masłem. Ostudzić przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Aby zamrozić i złożyć: na lukier, w małej misce, ubić Serek i masło, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
Dodać cukier i wanilię; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe Necco
13
Ciasto pokroić na dwa 6-in. kwadraty, dwa 4-w. kwadraty i jeden 2-calowy kwadrat.
14
Miejsce 6-in. ciasto na talerzu ciasta; wierzch z 2/3 szklanki śmietany ciasto i pozostałe 6-w. tort.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Ciast
15
Wytnij okrąg tektury na 3-1 / 2-in. kwadrat; góra z jednym 4-w. tort.
16
Warstwę z pozostałym kremem z ciasta i 4-w. tort.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Ciast
17
Mróz wierzchołki i boki 6-in. ciasto warstwowe; włóż kołki 1 do 2 w. od siebie do środka ciasta, aby wspierać kolejne warstwy. Top z 4-w. ciasto warstwowe; góra i boki mrozu. Top z 2-w. ciasto; góra i boki mrozu. Udekoruj kandyzowanymi kwiatami zgodnie z życzeniem.