Ciasto Stroganoff z wołowiną i pieczarkami
Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 18g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz serek, mięsisty mix zupa grzybowa, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarkowa Wołowina Stroganoff, Jeden garnek wołowina i pieczarki Stroganoff, oraz Pieczarkowo-Wołowy Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj pie crust zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla dwóch crust pie za pomocą 9-calowej szklanej patelni pie.
Piekarnik rozgrzać do 191°. w dużej patelni, gotować mieloną wołowinę, grzyby, cebula i czosnek na średnim ogniu, aż wołowina jest dokładnie gotowane, często mieszając.
Wymieszać mieszankę zupy, pieprz i wodę.
Dodać serek śmietankowy; gotować i mieszać, aż serek topi się i mieszanina jest gorąca.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Wlać do patelni wyłożonej skórką. Wierzch z drugą skorupą; brzegi uszczelnione i flet.
Przeciąć szczeliny w kilku miejscach w górnej skorupie.
Piec w temperaturze 191°. przez 45 do 50 minut lub aż skorupa jest głęboko złoty kolor.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Pokroić w kliny, aby służyć.