Ciasto Spaghetti z wołowiną i serem
Ciasto Spaghetti z wołowiną i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 978 kalorii, 24g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, pietruszkę, białko jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Najlepszy burger wołowo-wieprzowy z nadzieniem serowym, Spaghetti pieczone z wołowiny i sera pleśniowego, oraz Spaghetti Squash wołowina i ser łodzie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej wielkości misce połącz spaghetti, białko jaja i parmezan.
Umieść mieszaninę w 9-calowej skorupie pie.
Na patelni na średnim ogniu, gotować wołowinę, aż rumiane.
Dodaj sos do makaronu, mieszając, i gotować przez 5 Więcej minut. Odstawić.
W średniej wielkości misce połączyć żółtko, ricotta, pietruszka i 1/2 szklanki mozzarelli.
Rozprowadzić mieszaninę serową na mieszaninie spaghetti w skorupce ciasta, rozprowadzić sos mięsny na mieszaninie serowej i dodać pozostałą 1/2 szklanki mozzarelli.
Przykryć ciasto folią i piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 35 minut, usuwając folię podczas ostatnich 10 minut gotowania.