Ciasto Sorbetowe Cytrusowe

Ciasto Sorbetowe Cytrusowe
Ten przepis służy 20 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ananasa w soku, marshmallows, cool whip bita polewa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sorbet Do Herbaty Cytrusowej, Sorbet Bananowy Cytrusowy, oraz Sorbet Cytrusowo-Melonowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynowa Mieszanka Deseroważelatynowa Mieszanka Deserowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać sorbet; mieszać trzepaczką do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać ostudzony bicz, Pianki i ananasa; mieszać aż do wymieszania. Przechowywać w lodówce 10 min. lub do momentu, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby kopiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
AnanasAnanas
4
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn