Ciasto Shepparda z chilijskiego okonia morskiego
Ciasto chilijskiego labraksa Shepparda jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 60 porcjami. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz sos barbecue, pieprz, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Labraks Chilijski, Labraks Chilijski, oraz Okoń chilijski w worku (en Papillote).
Instrukcje
Warstw następujące składniki w naczyniu do pieczenia szkła w tej konkretnej kolejności:.1 łyżeczka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.1 szklanka gotowanego długoziarnistego dzikiego ryżu.1 lb już upieczonego chilijskiego okonia morskiego(filet piec w temperaturze 400 stopni przez 30 minut nie można nad ugotować tej ryby).2/3 szklanki organicznego oryginalnego sosu BBQ Annie
Smażona pokrojona w kostkę zielona papryka, świeże grzyby shitake i dwa ząbki czosnku.1 szklanka puree czerwone ziemniaki.Sól morska i pieprz do smaku.** Uwaga: w latach 90-tych ryby te były przełowione niemal na wymarcie. Marine Stewardship Council, Międzynarodowa Agencja Ochrony Środowiska z siedzibą w Londynie, posiada certyfikat zrównoważonego (tak
małe chilijskie połowy labraksa na Wyspach Georgia Południowa i Sandwich Południowy na południowym Atlantyku w pobliżu Antarktydy. Whole Foods i wyselekcjonowana grupa wysokiej klasy dostawców będą kupować ryby tylko z tego konkretnego łowiska ze względu na ich unikalne praktyki, a to łowisko stanowi tylko około 10% całkowitych zbiorów. Z tego powodu Whole Foods jest jedynym miejscem, w którym Kupię go również, i to bardzo rzadko.**.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.