Ciasto Serowe Ruthie
Ruthie Cheese Cake to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, mielony cynamon, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem, Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, oraz Ciasto Churro: cynamonowo-waniliowe pachnące ciasto z lukrem cynamonowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj jedną patelnię kwadratową 8x8 cali.
W blenderze i na puree umieścić serek, mleko, cukier, skrobię kukurydzianą i wanilię.
Dodać jajka po jednym na raz po dodaniu ostatniego jajka mieszamy mieszaninę przez 7 minut.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i posypać wierzch cynamonem.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę.
Niech ciasto serowe ostygnie w piekarniku na godzinę. Następnie umieścić w lodówce na co najmniej 3 do 4 godzin przed podaniem.