Ciasto Rabarbarowo-Cytrynowe Z Kremem

Ciasto Rabarbarowo-Cytrynowe Z Kremem
Ciasto z rabarbarem i cytryną może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz łatwy kompot z rabarbaru, skórkę z cytryny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Rabarbarowo-Cytrynowe Z Kremem, Wielkanoc z bitą śmietaną cytrynową i Kompot waniliowo-rabarbarowy, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2-do 3-quart patelni na małym ogniu, połączyć masło, żółtka, cukier, Skórka z cytryny, i sok z cytryny. Stale mieszaj, aż mieszanina grubo pokryje tył drewnianej łyżki, 10 do 12 minut (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wlać do małej miski, przykryć i schłodzić do zimna, co najmniej 2 godziny, lub zagnieżdżać patelnię w dużej misce z lodowatą wodą i wymieszać mieszaninę do zimna, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W żaroodpornej szklance o pojemności 1 szklanki posypać żelatynę 2 łyżkami zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Odstawić do miękkości, 2 do 3 minut. Umieść 1 cal wody w małej patelni; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie usunąć z ognia. Ustaw środek w wodzie na patelni i mieszaj, aż żelatyna się rozpuści, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Ochłoń.
6
W dużej misce ubij śmietanę, aż lekko zgęstnieje. Ubijając stale, wlej żelatynę; kontynuuj ubijanie, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wymieszać około 1/2 szklanki bitej śmietany do zimnej mieszaniny cytryny, aż dobrze wymieszane, a następnie zeskrobać mieszaninę cytryny do pozostałej bitej śmietany i złożyć delikatnie, aż włączone. Łyżka do Pie crust i poziom rozprzestrzeniania. Przykryć folią i schłodzić do twardego, co najmniej 1 godziny lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
8
Wlać kompot z rabarbaru do drobnego Sitka ustawionego nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Odcedzić, aż kapanie przestanie kapać, a następnie delikatnie łyżką kawałki rabarbaru na śmietanie cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
10
Ciasto pokroić w kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn