Ciasto Pączek Chleb Budyń
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać ciasto pączek chleb Pudding spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 2006 kalorie, 33g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz budyń chlebowy, cukier cukierniczy, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pudding Chlebowy Glazurowany, Budyń Z Pączków, oraz Zestaw budyń z koziego mleka z wiśniowym sorbetem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W robocie kuchennym krótko połącz masło i cukier, aż uformuje się w kulkę.
Dodać jajka, śmietanę, cynamon i wanilię i proces aż do wymieszania.
Lekko posmaruj 9 na 13-calowe naczynie do pieczenia. Podzielić pączki na 1-calowe kawałki i warstwy na patelni. Rodzynki rozsypać na wierzchu.
Wlać mieszaninę jaj na pączki; moczyć przez 5 do 10 minut. W tym czasie trzeba będzie wcisnąć kawałki pączków w dół, aby zapewnić równomierne pokrycie mieszaniną jaj.
Przykryć folią i piec przez 35 do 40 minut.
Wyjąć folię i piec przez dodatkowe 10 minut, aby brązową górę. Budyń chlebowy z pączków robi się, gdy budyń jest ustawiony, ale nadal miękki.
Zrobić sos rumowy: roztopić masło na średnim ogniu w rondlu i zdjąć ogień.
Do roztopionego masła dodać cukier cukierniczy i ubić do miksowania.
Polać sosem budyń chlebowy i pozostawić do namoczenia.