Ciasto Polenta z pomarańczami Amaretto może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka instant polenta, proszek do pieczenia, slivered migdały, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 54 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Złota Słodka Polenta z krewnymi pomarańczami, Babeczki Amaretto migdałowe z bitą śmietaną Amaretto, oraz Tort Amaretto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieść prażone migdały w robocie kuchennym i proces aż do zmielenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Umieść 1 szklankę cukru i masła w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie puszysta.