Ciasto Polenta z kiełbasą: Patissada di Polentan to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 29g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka stracchino, polenty, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy, Croste Di Polenta Con Cicoria (Polenta Crust z duszonym Chico, oraz Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Pieczone Medaliony Polenta Z Szynką.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W 12 do 14-calowy saute patelni, ciepła 2 łyżki masła na średnim ogniu i dodać cebulę, marchew, seler i sól i pieprz, do smaku, i gotować, aż zmiękną i złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać kiełbasę i kurczaka, i gotować, aż rumiane. Wymieszać w pomidory i gotować, aż zostaną rozbite i uwolnione ich soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4
W osobnej misce połącz grzyby i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Przygotować miękką polentę według przepisu i wlać 1/3 do zapiekanki z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
6
Na polentę ułożyć kilka kropek masła z pozostałych 2 łyżek, następnie 1/3 mieszanki mięsa i pomidorów, następnie 1/3 mieszanki sera i grzybów. Powtarzaj, aż wszystkie składniki zostaną zużyte. Wierzchnia warstwa powinna być serem i grzybami. Gotować w piekarniku przez 15 minut i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
W rondlu 3-quart podgrzać wodę i sól do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Mżawka w polencie cienkim strumieniem, stale ubijając, aż cała polenta zostanie włączona i mieszanina zacznie gęstnieć. Przełączyć na drewnianą łyżkę, zdjąć ciepło i nadal mieszać, aż będzie gęsta jak pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok