Ciasto pistacjowo-Kardamonowe z maślanką różaną

Ciasto pistacjowo-Kardamonowe z maślanką różaną
Ciasto pistacjowo-Kardamonowe z maślanym kremem różanym może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, zmielony kardamon, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz go zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Placki Whoopie Z Solonym Karmelem Maślanym, Placki czekoladowe z maślanym bananem, oraz Piernikowe placki z nadzieniem maślanym waniliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla orzechów pistacjowo-Kardamonowych: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350ºF. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.  
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mąkę, proszek do pieczenia, kardamon i sól przesiać na arkusz woskowanego papieru.  
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
W misce roboczej miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, ubij masło i oba cukry na małej prędkości,aż do połączenia. Zwiększ prędkość do średniej i beat aż puszyste i gładkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj jajko, bicie dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Dodaj wanilię. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6
Dodać połowę mieszanki mąki i połowę maślanki do ciasta i ubić na niskim aż po prostu włączone. Zeskrobać boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać pozostałą mieszaninę mąki i 1/2 szklanki maślanki i ubić, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
8
Dodać pistacje i wymieszać tylko do połączenia. 
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
9
Za pomocą małej łyżki do lodów lub 2 łyżki miarki, upuść około 2 łyżki ciasta na jedną z przygotowanych blach do pieczenia i powtórz, odstępując je co najmniej 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Piec po jednym arkuszu na raz przez około 10 minut każdy, lub do momentu, gdy ciasta zaczną brązowieć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Niech ciasto ostygnie na arkuszu przez co najmniej 5 minut przed przeniesieniem ich do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
12
W przypadku nadzienia maślanego w wodzie różanej: w misce roboczej miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek ubijać cukier cukierniczy i masło, zaczynając od niskiej i zwiększając do średniej prędkości, aż mieszanina stanie się krucha, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda RóżanaWoda Różana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Dodać śmietanę, woda różana, wanilia, sól i czerwony barwnik spożywczy i ubić na wysoki, aż gładka, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Woda RóżanaWoda Różana
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1
Rozprowadź nadzienie na płaskiej stronie jednego ciasta za pomocą noża lub łyżki. Doprawić innym ciastem, płaską stroną w dół. Powtórz z resztą ciast i nadzieniem.Alternatywnie możesz użyć worka z ciastem z okrągłą końcówką, aby umieścić nadzienie na ciastach, co zapewni gładszą i bardziej schludną prezentację.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn