Ciasto piernikowe z lukrem twarogowym
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 53 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz melasę, masło, ser śmietankowy o mniejszej zawartości tłuszczu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto piernikowe z lukrem twarogowym, Ciasto piernikowe z lukrem twarogowym, oraz ATF Ciasto Piernikowe Z Lukrem Piernikowo-Serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, umieść 1/3 szklanki granulowanego cukru i masła w średniej misce; ubić mikserem z dużą prędkością przez 2 minuty lub do dobrze połączonego.
Dodać melasę i jajko; dobrze ubić.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników (przez goździki) połączyć w średniej misce.
Dodać mieszankę mąki i mleka na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii. Łyżka ciasto do 8-calowej kwadratowej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby przygotować lukier, umieść sery, 1 łyżeczkę wanilii i 1/8 łyżeczki soli w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty. Stopniowo dodawać cukier puder; ubijać z małą prędkością, aż do wymieszania (nie przegotowywać).
Rozłóż lukier równomiernie na wierzchu ciasta. Każdą porcję polać twarogiem cytrynowym.