Ciasto Piernikowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta piernikowego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Mieszanka mielonego cynamonu, skórki cytrynowej, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Piernikowe Z Kremowym Lukrem Piernikowym, eggless gingerbread cake, jak zrobić eggless gingerbread cake, oraz Ciasto Piernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. na patelni nałóż rozpylacz. Dolna linia z papierem parchmentowym; papier w sprayu.
Mąkę i kolejne 5 składników ubić w średniej misce.
Umieścić masło w dużej misce.
Wlać 1/2 szklanki wrzącej wody; ubijać do rozpuszczenia.
Ubij w cukrze inastępne 3 składniki.
Dodać suche składniki; ubijać, aby zmiksować.
Przełożyć na przygotowaną patelnię.
Piec, aż tester włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, około 25 minut.
Letcool na patelni przez 10 minut. Odwróć na wirerack; ostudzić.
Śmietanę i cukier ubić w średniej proporcji, aż do uzyskania jędrnych szczytów. Wchodzisz w twarogu, pozostawiając wiry.
W porcji: 430 kalorii, 24 g tłuszczu, 50 g węglowodanów