Ciasto Pawłowa z jagodami i śmietaną
Ciasto Pawłowa z jagodami i śmietaną może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Na 73 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. 131 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z BBC Good Food wymaga jagód, cukru pudru, ekstraktu waniliowego i cukru pudru. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pawłowa z kremem cytrynowym i jagodami, Pawłowa z kremem cytrynowym i jagodami, oraz Pawłowa, Jagody I Wiosna.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 120C / 100C wentylator / Gaz . Narysuj trzy koła, 20 cm, 16 cm i 12 cm na pergaminie do pieczenia (kompas jest naprawdę dobry do tego). Odwróć papier na blachy do pieczenia, tak, że długopis jest pod spodem.
Ubij białka, aż na końcach elektrycznej trzepaczki utworzą się sztywne szczyty. Dodać ćwierć cukru, ubić na sztywno, następnie powtórzyć raz dodając mąkę kukurydzianą i ocet, przed złożeniem w pozostałym cukrze. Łyżka mieszanki do kół, kształtując do wypełnienia, wygładzając środek, ale pozostawiając krawędzie szorstkie.
Piec przez 30 minut, a następnie zmniejszyć do 100C / 80C wentylator / gaz i gotować przez 1 godzinę więcej będą obrać z pergaminu po zakończeniu. Schłodzić w piekarniku z lekko uchylonymi drzwiami. Bezy będą przechowywane przez 2 tygodnie w hermetycznym pojemniku.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem i wanilią, wrzucić do jagód i raz lub dwa razy złożyć. Schłodzić do 24 godzin, aż będą gotowe do złożenia najlepiej zmontować nie więcej niż 1 godzinę przed podaniem.
Bezy obierz całkowicie z papieru i ułóż na talerzu, nakładając warstwę kremem. Ułożyć jeszcze kilka jagód na wierzchu, a następnie odkurzyć cukrem pudrem.