Ciasto pasterskie z Purée z grochu Jalapeno

Ciasto pasterskie z Purée z grochu Jalapeno
Przepis ciasto pasterskie z Purée z Jalapeno-Grochowym może zaspokoić Twoje pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, do 4 jalapeños, kurczak bulion, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Ciasto pasterskie z Purée z kalafiora, oraz Kokosowo-Jalapeno Czerwony Snapper Z Bananem Puree Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku puree ziemniaczanego: w dużym garnku na dużym ogniu dodaj ziemniaki i wystarczającą ilość wody do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj sól,i doprowadzić do wrzenia, gotowanie do przetargu widelec, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Odcedzić ziemniaki i przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać masło, mieszając do stopienia. W małej misce, połączyć 1/2 szklanki maślanki, sól, i pieprz; dobrze wymieszać do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać mieszaninę maślanki do ziemniaków i zacieru z masher ziemniaków, aż mieszanina jest gładka. Aby uzyskać kremową konsystencję, dodaj więcej maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
6
Do mięsa: podczas gdy ziemniaki gotują, rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu. Rozgrzej olej na patelni, a następnie dodaj wołowinę. Mięso doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Podsmaż mieloną wołowinę lub jagnięcinę, rozbijając mięso widelcem, gotuj przez 3 lub 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Przenieść mieszaninę mięsa do dużej miski, pozostawiając 1 łyżkę tłuszczu na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Na średnim ogniu dodaj masło i mąkę do tłuszczu wołowego, aby utworzyć zasmażkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz WołowyTłuszcz Wołowy
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
10
Dodaj bulion i ostry sos, stale ubijając, aby zagęścić sos przez 1 do 2 minut. Po osiągnięciu pożądanej konsystencji mieszamy mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
11
Na groszek: w średnim garnku na średnim ogniu, dodać groszek i jalapenos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Połączyć i gotować, aż jalapeños są miękkie, o 3 do 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
13
Rozgrzej piekarnik do 400°. Napełnij 11-na-7 szklane naczynie do pieczenia z mięsem, a następnie pureé grochu. Top z puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Gotować w piekarniku przez 20 do 25 minut, aż bulgotanie i ciepłe. W razie potrzeby, umieścić w brojlerów, i broil 6 do 8 cali od ciepła, aż ziemniaki są równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn