Ciasto pasterskie wolno gotowane
Przepis Slow-Cooker Shepherd ' s Pie może zaspokoić szkockie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 22g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz masło, sól i pieprz, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Slow Cooker Chicken Tamale Pie, Slow Cooker Shepherd ' s Pie, oraz Paleo Shepherd ' s Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nakłuć ziemniaki widelcem. Ziemniaki mikrofalowe na wysokim, obracając się raz, do miękkości, około 15 minut.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej, lekko ostudzić, następnie obrać i zacieru z mlekiem i masłem. Doprawić solą i pieprzem.
Na patelni na średnim ogniu, ciepła oliwa z oliwek.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż przezroczyste, 3 protokół.
Dodać czosnek i gotować 30 sekund dłużej.
Dodaj wołowinę, zwiększ ciepło do średniej wysokości i gotuj, rozbijając kawałki, aż mięso zostanie ugotowane i zacznie brązowieć, 8 minut. Wymieszać w pasty pomidorowej, Worcestershire, tymianek i 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz. W małej filiżance ubij skrobię kukurydzianą z 1 szklanką wody.
Dodaj do patelni i gotować, mieszając, aż płyn lekko zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; przenieść do wolnej kuchenki.
Na wierzch mięsa układamy warzywa, na wierzch ziemniaki. Przykryć, włączyć powolną kuchenkę do niskiej i gotować przez 3 godziny.