Ciasto pasterskie I

Ciasto pasterskie i wymaga mniej więcej 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać płatki ziemniaczane instant, olej roślinny, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Działa dobrze jako bardzo przyjazne dla budżetu danie główne. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni.
Dodać pokrojoną cebulę i smażyć na złoty kolor.
Dodaj mieloną wołowinę i mieszaj, aż mięso będzie rumiane.
Dodaj pokruszone pomidory i kontynuuj gotowanie, aż płyn z pomidorów wyparuje. Sól do smaku.
W międzyczasie przygotuj puree ziemniaczane zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Rozprowadzić mieszaninę mięsa na dnie naczynia odpornego na działanie pieca. Przykryj warstwą puree ziemniaczanego, a wierzch startym serem.
Piec przez 10 minut w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C), lub aż ser topi się i rumiane.