Ciasto Ołówkowe

Ciasto Ołówkowe
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 443 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz barwnik spożywczy, lukier waniliowy, barwnik spożywczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chow Mein Ala Pencil Boy, Pasternakowe Frytki Z Pikantnym Sosem Curry, oraz Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciąć 2-calowy kawałek z jednego ciasta na gumkę; odstawić. Trim 1/2 cala od nieobciętych końców obu ciast. Ułóż ciasta, aby uzyskać 1 długi tort.
2
Za pomocą noża do parowania, wynik 2 linie w dół długości obu ciast, 1 1/4 cali z każdej strony. Z linii jako przewodnik, przyciąć boki ciasta pod kątem, jak pokazano.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Wymieszać 1/2 szklanki lukier waniliowy, czerwony barwnik spożywczy i 3 krople żółtego barwnika spożywczego w szklanej miarce. Podgrzać lukier około 20 sekund, mieszając co 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1
Umieść 2-calowy kawałek ciasta na stojaku na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Polać ciasto równomiernie ciepłym różowym lukrem. Schłodzić do Ustawienia, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
3
Podgrzać w 5-sekundowych odstępach kawałki czekolady w plastikowej torebce, którą można zamykać, aż się stopią. Przesunąć czekoladę do jednego rogu, przekręcić torbę i zabezpieczyć taśmą; zamrozić do momentu ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
4
Wymieszaj pozostałe 1 1/2 szklanki lukru i 20 kropli żółtego barwnika spożywczego. Mróz ciasto przesuniętą szpatułką, podążając za fazowanymi krawędziami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie Paski
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1
Pokrój jeden koniec ciasta w końcówkę, goląc go nożem do parkowania, aby ołówek wyglądał na zaostrzony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Wyjmij czekoladowy stożek z torby i przyciąć podstawę, aby była płaska. Przymocuj końcówkę czekolady do ołówka lukrem; przymocuj gumkę do drugiego końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
3
Połóż kwaśne pasy na końcu ołówka w pobliżu gumki, przycinając w razie potrzeby. Delikatnie wciśnij lukier, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4
Zdjęcia Kang Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn