Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 265 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kremowe masło orzechowe, maślanka, kakao, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Krówkowe Z Masłem Orzechowym, Ciasto Czekoladowe Fudge Peanut Butter, oraz Peanut Butter Fudge Bundt Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Mąkę, cukier i sodę wymieszać w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Margarynę roztopić w ciężkim rondlu; wymieszać z kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margaryna
Kakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodaj wodę, maślankę i jajka, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Woda
Jajko
5
Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje.
6
Dodać do mieszanki mąki; mieszać aż będzie gładka. Wymieszaj ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Mąka Uniwersalna
7
Wlać ciasto do nasmarowanej mąką 13-na-9-calowej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
8
Piec przez 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
9
Masło orzechowe rozprowadzić na ciepłym cieście. Całkowicie schłodzić przez 30 minut. Następnie rozprowadzić polewę czekoladową na wierzchu; pokroić w kwadraty.