Ciasto Orzechowo-Bananowe Z Lodem

Ciasto Orzechowo-Bananowe Z Lodem
Masło orzechowe-Bananan Icebox Pie jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 903 kalorie. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś półsłodki Baton do pieczenia czekolady, serek śmietankowy, cynamonowe okruchy krakersów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Spróbuj Peanut Butter-Bananan Icebox Pie, Peanut Butter Bananan Icebox Cake, oraz Masło orzechowe i ciasto Bananan Icebox dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem pierwsze 3 składniki; mocno nacisnąć na dole, po bokach i na wardze lekko nasmarowanej 9-calowej płyty ciasta.
3
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Kuchenka mikrofalowa czekolady i 1/2 szklanki ubijania śmietany w małej kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce na średnim (50% mocy) 1 1/2 minuty lub do momentu prawie stopi czekolady, mieszając w odstępach 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Ubijać, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka. (Nie przegrzewaj.) Łyżka mieszaniny czekolady do przygotowanej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Beat twarogu, następne 2 składniki, i 1/4 szklanki ubijania śmietany na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż mieszanina jest lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
8
Ubij wanilię i pozostałe 1 1/4 szklanki śmietany do ubijania z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Fold jedną trzecią mieszaniny bitej śmietany do mieszaniny masła orzechowego poluzować; złożyć w pozostałej mieszaniny bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Bita śmietanaBita śmietana
WaniliaWanilia
9
Ułóż plastry banana na mieszaninie czekolady w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BananBanan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
10
Mieszankę masła orzechowego rozprowadzić na bananach. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
BananBanan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Podawać ciasto z pożądanymi dodatkami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn