Ciasto Orzechowo-Bananowe
Ten przepis służy 10. Jeśli 1,04 zł za porcję spada w budżecie, masło orzechowe-ciasto bananowe może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 628 kalorii, 9g białka, oraz 42g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan extract, whipping cream, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki i 1/3 szklanki brązowego cukru przetworzyć w maszynce do gotowania, aż będą kruche. Naciśnij mieszaninę do dołu i do góry boki 10-calowy Deep-dish pieplate.
Piec w 350 przez 5 minut. Odstaw piecrust na bok.
Beat Pozostałe 1 szklanka brązowego cukru, serek, masło orzechowe, i 1 łyżka ubijania śmietany na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż mieszanina jest lekki i puszysty.
Ubić pozostałą śmietanę do ubijania i wanilię, aż uformują się sztywne szczyty. Fold jedną trzecią bita śmietana do mieszaniny masła orzechowego; fold masło orzechowe mieszaniny do pozostałych bitej śmietany.
Pokroić banany i umieścić na skorupie.
Masło orzechowe rozprowadzić równomiernie na bananach.
W razie potrzeby posypać posiekanymi orzeszkami ziemnymi. Chill 2 godziny.